Skip to main content

Partners

Lägg allt fokus på ert ordinarie sortiment.
Låt oss förvärva era utgående artiklar och reklamationer.

Sedan 1993 har vi i samarbete med polis, speditörer och försäkringsbolag arbetat med att ta vara på produkter med skavanker.

Våra områden

Vi köper in överskott, defekter och returer. Det kan vara transporten, vattenläckan, branden eller inbrottet som satt sina spår. Eller så handlar det om varor som helt enkelt blivit över. ​

Effektivt

Tillsammans tar vi fram en lösning som passar era önskemål såsom transport, lagring, avyttring och betalning. 

Smart

Tillsammans kan vi minska, återanvända och återvinna gods. På så sätt kan vi även skapa goodwill och frigöra bundet kapital. En win-win! 

Intresserad av samarbete?

Fyll i formuläret här intill, eller kontakta vår inköpsansvariga Jenny Andersson direkt. Du hittar hennes kontaktuppgifter nedan.

Inköpsansvarig: Jenny Andersson
E-postadress: kontoret@sop.se
Telefonnr: 031-15 91 76

Adress
CAPTCHA
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Den här frågan är till för att testa om du är en mänsklig besökare eller inte och för att förhindra automatiska skräppostmeddelanden.

Våra områden

Det kan vara transporten, vattenläckan, branden eller inbrottet som satt sina spår.

Image
(BILD) stoldgods

Stöldgods

Tjuven har åkt fast och godset är omhändertaget av polis eller försäkringsbolag. Därefter lämnas godset över till oss.

Image
(BILD) Glassplitter

Glassplitter

Ett skyltfönster gick itu, glassplittret har satt sig överallt. därefter skickas varorna till oss via försäkringsbolag så tar vi hand om dem.

Image
(BILD) Beslag

Beslag

Vi får in varor från logistik- och transportbolag, där kunden ej har betalt för lagerhållning, transport m.m. och där varorna tagits i pant och säljs.

Image
(BILD) Transportskada

Transport

Någon gång har en lastbil vält i diket, men vanligast är att en vara råkat illa ut i hanteringen och då kommer den till oss.

Image
(BILD) kartonger i stapel

Övertaligt

Gods kommer ibland på ett eller annat sätt bort i transporten. Ibland har adresslappen åkt av, eller så saknas mottagaren. Det kan också röra sig om returer från e-handeln som de av någon anledning inte kan sälja igen själva. 

Image
(Bild) Hittegods

Hittegods

Allmänheten hittar en massa saker som lämnas in men aldrig hittar sin ursprungliga ägare igen. På SOP får de en ny chans att hitta en ägare.

Image
(BILD) Eldsflamma

Brand & rök

När det brunnit i närheten eller kanske en bit ifrån. Produkter med varierande grad av röklukt, eller skönhetsfläckar som tex sot hittar hit via försäkringsbolag.

Image
(BILD) vattendroppar

Fukt

Regnvatten från tak, brunnar eller sprinklersystem i lager eller butiker ställer till det ibland. Produkterna kommer till oss från försäkringsbolag.